Stoffen, fournituren en naaibenodigdheden

Stoffen

Elke stof die ik gebruik, kun je ook kopen. Wil je zelf kinderkleding naaien? Grasduin dan gerust in mijn ruime aanbod van fantasierijke, prikkelende, betoverende, geheimzinnige en verfijnde stoffen.

Fournituren

Met de fournituren van About Wings geef je jouw kinderkleding net dat unieke tikkeltje extra en breng je fun in je creaties!

Handige tools

Ben je handig met naald en draad? En vind je het leuk om zelf kinderkleding te maken? Dan kun je bij About Wings terecht voor de juiste kwaliteitsvolle tools. Want die zijn essentieel om een mooie outfit te creΓ«ren.

Patronen en boeken

Op zoek naar leuke patronen voor kleding en andere leuke projecten? Dan kan je bij About Wings terecht voor een aanbod van patroonontwerpers en patroonboeken. Zo krijg je inspiratie voor de mooiste eigen creaties!

Flex- en flockfolie

De kwaliteit van je flex- en flockfolie heeft een grote impact op de kwaliteit van je bedrukking. Daarom gebruik ik bij About Wings uitsluitend hoogwaardige flex- en flockfolies die een garantie zijn op een knap resultaat. En ook jij kunt met deze folies een fantastische bedrukking realiseren!

DIY-pakketten

Op zoek naar een leuke creatieve hobby en heb je graag een all in one pakket?
Dan kan ik je bij About Wings ook aan leuke DIY-pakketten helpen.Β 

Cadeaubonnen

Binnenkort een jarige, iemand op pensioen, hartje onder de riem steken, …? Met een cadeaubon zit je altijd goed. Bij About Wings kan je jouw cadeaubonnen kopen. Ze zijn bruikbaar op de webshop en in de fysieke winkel.

Zoek je iets specifieks?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
About WingsΒ ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.