Accessoires

Kroon

Geef de verjaardag van je kind een unieke toets met een originele verjaardagskroon van Atelier Flexje!

Mondmasker

Mondmaskers

Op zoek naar comfortabele en originele mondmaskers? Ontdek de collectie van Atelier Flexje of ga voor een gepersonaliseerd exemplaar.

huwelijksmondmaskers

Huwelijksmondmaskers

Veilig je jawoord geven én een blijvende herinnering overhouden aan die mooie dag? Kies voor de bijzondere huwelijksmondmaskers van Atelier Flexje.

Gepersonaliseerd dekentje

Een knuffelzacht gepersonaliseerd dekentje is een mooie en blijvende herinnering aan een geboorte. Ook als origineel verjaardagscadeau of geschenkje voor jezelf zijn ze ideaal.

Gepersonaliseerde turnzak

Een gepersonaliseerde turnzak is niet alleen leuk, maar ook bijzonder handig en veelzijdig.

Gepersonaliseerde slabbetjes

Gepersonaliseerde slabbetjes

Je kleine oogappel nóg schattiger maken? Kies voor een origineel, gepersonaliseerd slabbetje met een fraai motief en/of leuk opschrift.

Gepersonaliseerde luiertas

Met een gepersonaliseerde luiertas neem je op een leuke manier afscheid van die verdwaalde luiers in je handtas of onoverzichtelijke verzorgingstas.

Geboortepakket

Een geboortepakket is een bijzonder praktisch en origineel geboortecadeau met een persoonlijke toets. Kortom: het perfecte cadeau voor jonge ouders!

Kleuterpakket

Geef jezelf of iemand anders een leuk, fleurig én superhandig cadeau: een kleuterpakket van Atelier Flexje. Ideaal voor elke kleine rakker of meid!

Heb je vragen bij een gepersonaliseerd kado?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
Atelier Flexje ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.