Gepersonaliseerd dekentje

Een knuffelzacht gepersonaliseerd dekentje is een mooie en blijvende herinnering aan een geboorte. Ook als origineel verjaardagscadeau of geschenkje voor jezelf zijn ze ideaal. Want je geeft een warme cocon cadeau om zalig onder te soezen.
De gepersonaliseerde dekentjes van Atelier Flexje worden op vraag gemaakt. Je kunt ze laten bedrukken in een print of met een naam die jij wenst. Zelfs een print in het geboortethema of het thema van de kinderkamer is mogelijk.

De dekentjes zijn vervaardigd uit jersey/tricot of katoen. Ze zijn gemakkelijk wasbaar en beschikbaar in twee maten (80 x 100 en 100 x 150).

Let op: De dekentjes worden op vraag gemaakt. Het kan dus zijn dat een stofje niet meer in voorraad is.

49,0084,00 incl. btw

Om je gepersonaliseerde dekentje te bestellen, selecteer je hieronder de afmeting van het dekentje. De prijs is berekend voor een dekentje (met naam) en zonder het speciale bedrukken van de stof. 

Wens je graag een dekentje volledig naar de stijl van een geboortekaartje of thema? Kies dan zeker voor persoonlijke textielbedrukking. We bekijken dan samen wat mogelijk is en bedrukken zelf de stof voor een kleine meerprijs (€15).

 

Wissen

Wil je ook genieten van het warme comfort van een gepersonaliseerd dekentje

Of wil je iemand verrassen met een dekentje als origineel cadeau?

Of spring eens binnen als je in de buurt van Diest, Zichem, of Scherpenheuvel of Aarschot bent.
Atelier Flexje ligt op 30 minuten rijden van Hasselt en Leuven.